Schilder Zutphen

Schilder Zutphen

Bent u op zoek naar een vakkundige schilder in Zutphen? Schildersbedrijf Nederland staat voor u klaar. Schildersbedrijf Nederland levert al meer dan 80 jaar kwaliteit en service. Schilderwerk, kleur- of materiaaladvies, onze deskundigen helpen u graag.

Binnenschilder

Wordt het tijd voor een nieuwe stijl in uw huis? Of moet de oude verflaag nodig eens worden vervangen? Onze schilders kijken samen met u naar het gewenste resultaat en zorgen dat het snel en vakkundig wordt bereikt. Binnenshuis gebruiken wij verf op waterbasis. Dit is ongevaarlijk, geurloos zeer snel drogend.

Buitenschilder

Uw schilderwerk buiten heeft het soms zwaar te verduren. Ons grillige Nederlandse klimaat kastijdt uw muren, deuren, kozijnen, hekwerken, schuttingen en tuinmeubilair het hele jaar door. Daarom is het verstandig om eens in de drie jaar uw buitenschilderwerk bij te werken. De professionele schilders van Schildersbedrijf Nederland zorgen ervoor dat u binnen no-time een fris geschilderd huis heeft. Ook kunt u bij ons eens in de drie jaar onderhoud laten plegen. Dat scheelt een hoop tijd en houdt uw huis in prima staat!

Kleuradvies bij schilderen

Wat is het effect van deze kleur? Hoe creëer ik meer licht in de woonkamer? Kleuren kiezen kan erg lastig zijn. Wij kunnen u een passend kleuradvies geven.

6% BTW regeling

Schilderen valt onder het 6 % BTW-tarief. Dit scheelt dus behoorlijk in de portemonnee. Zeker omdat Schildersbedrijf Nederland één van de voordeligste schilders van Zutphen en omstreken is. Behangen en glaszetten is ook voordelig. Daarbij valt het werkloon onder de 6%-regeling.

Schilder in Zutphen nodig? Kom langs of bel

Een vakkundige schilder in Zutphen en omstreken staat voor u klaar. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Sauswerkzaamheden
Buitenschilderwerk
Binnenschilderwerk GJ
Buitenschilderwerk
Buitenschilderwerk