Schilder Laren

Schilder Laren

Bent u op zoek naar een vakkundige schilder in Laren en omgeving? Schildersbedrijf Nederland staat voor u klaar. Al meer dan 80 jaar voorzien wij onze klanten van kwaliteit en service. Of het nu gaat om schilderwerk, kleuradvies of materiaaladvies.

Binnenschilder

Een nieuw huis dat geschilderd moet worden? Een interieur dat u begint te vervelen? De schilders van Schildersbedrijf Nederland helpen u verder. Binnen no-time heeft u vakwerk op uw muren, volledig aangepast naar uw wensen. Wij maken alleen gebruik van verf op waterbasis. Dit is sneldrogend, ongevaarlijk en bovendien geurloos.

Buitenschilder

Uw buitenmuren, deuren, kozijnen, hekwerken, schuttingen en tuinmeubilair hebben het niet makkelijk. Weer en wind storten zich jaar in jaar uit op uw buitenschilderwerk. Goede duurzame verf en materialen zijn dus noodzakelijk. Evenals goed onderhoud. De schilders van Schildersbedrijf Nederland weten hoe uw huis zo lang mogelijk goed in de verf zit. Daarnaast kunt u bij ons driejaarlijks onderhoud afspreken. Dan werken we eens in de drie jaar uw schilderwerk bij. Dat scheelt een hoop zorgen!

Kleuradvies bij schilderen

Welke kleur laat nu de woonkamer groter lijken? Welke kleur heeft een rustgevend effect? Waarmee wordt creativiteit gestimuleerd? Welke kleur pas goed bij welke kleur? Ja, er komt veel kijken bij kleurkeuze. En u hoeft het niet allemaal zelf te weten. Onze deskundigen helpen u graag met een kleuradvies. Breng eens een bezoek aan onze winkel of maak telefonisch een afspraak en laat u op maat adviseren.

6% BTW regeling

Schilderen valt onder het 6 % BTW-tarief. Behangen en glaszetten eveneens, maar in dit geval alleen het arbeidsloon. Toch scheelt dit flink in de kosten. Bovendien is Schildersbedrijf Nederland één van de voordeligste schilders van Laren en omstreken!

Schilder in Laren nodig? Kom langs of bel

Een ervaren schilder in Laren staat voor u klaar. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Kom langs in onze winkel!

Buitenschilderwerk
Buitenschilderwerk
Sauswerkzaamheden