Schilder Eefde

Schilder Eefde

Bent u op zoek naar dé schilder van Eefde en omgeving? Schildersbedrijf Nederland staat al 80 jaar garant voor vakwerk en service. Bij schilderwerk, kleuradvies en materiaaladvies. Woont u in Eefde en hebt u een schilderklus? Wij horen graag van u.

Binnenschilder

Wilt u de benedenverdieping eens opnieuw schilderen? Of wordt de verflaag op de slaapkamer echt minder? Er zijn veel redenen om de kwast eens op te pakken. Maar, u wilt het graag in één keer mooi hebben. Dan bent u bij Schildersbedrijf Nederland aan het goede adres. Door de tientallen jaren ervaring en de uitgebreide kennis van onze schilders haalt u vakmensen in huis, die uw muren volledig naar uw wens schilderen. Daarbij maken we alleen gebruik van verf op waterbasis. Dit is ongevaarlijk, sneldrogend en geurloos.

Buitenschilder

Schilderwerk buiten heeft het wat moeilijker dan schilderwerk binnen. Het klimaat in Eefde kan flinke schade toebrengen aan uw verflaag. Maar hoe houdt u uw huis strak in de lak? Door het gebruik van goede materialen, duurzame verf en door het leveren van kwaliteit. De schilders van Schildersbedrijf Nederland maken altijd gebruik van het meest duurzame materiaal om uw buitenschilderwerk in topconditie te houden. Daarnaast bieden wij u ons driejaarlijks onderhoud. Daarbij werken we eens in de drie jaar uw schilderwerk bij. Een mooi huis, zonder zorgen!

Kleuradvies bij schilderen

Het oog van een expert wil nog wel eens helpen bij het kiezen van de juiste kleuren. Geeft deze kleur de uitstraling die u wilt? Vloekt dit niet met deze kleur? Het zijn lastige dilemma’s. De deskundigen van Schildersbedrijf Nederland kunnen u echter een zeer gedegen kleuradvies geven. Breng eens een bezoek aan onze winkel of maak telefonisch een afspraak en laat u op maat adviseren.

6% BTW regeling

Schilderen valt onder het 6 % BTW-tarief. Dat scheelt een hoop geld. Bovendien is Schildersbedrijf Nederland één van de voordeligste schilders van Eefde en omstreken! Voor behangen en glaszetten geldt dit tarief ook, maar alleen op het arbeidsloon.

Schilder in Eefde nodig?

Wilt u de hulp van een ervaren schilder in Eefde en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Kom langs in onze winkel!

Binnenschilderwerk
Buitenschilderwerk
Buitenschilderwerk
Buitenschilderwerk