Schilder Epse

Schilder Epse

Schildersbedrijf Nederland is al meer dan 80 jaar dé schilder van Epse en omgeving. Bij ons kiest u voor kwaliteit en service. Bij het schilderwerk, kleuradvies en materiaaladvies. Wij willen van elke klant een tevreden klant maken.

Binnenschilder

Er kunnen veel redenen zijn om uw huis te schilderen. Het interieur is gedateerd, de kwaliteit van de oude verflaag laat te wensen over, u hebt lekkage gehad, noem maar op. U zou het zelf kunnen doen, of u kunt kiezen voor een gegarandeerd mooi resultaat. Door de jarenlange ervaring van onze schilders heeft u in korte tijd vakwerk op uw muren, volledig naar uw wens. Daarbij maken we alleen gebruik van verf op waterbasis. Dit is sneldrogend en geurloos.

Buitenschilder

Het weer in Nederland kan nogal een aanslag zijn op uw buitenschilderwerk. Om uw huis strak in de lak te houden zijn onderhoud, duurzame verf en goede materialen noodzakelijk. De schilders van Schildersbedrijf Nederland maken altijd gebruik van het meest duurzame materiaal om uw buitenschilderwerk in topconditie te houden. Daarnaast kunt u bij ons een driejaarlijks onderhoud afspreken. Dan werken we eens in de drie jaar uw schilderwerk bij. Een mooi huis, zonder zorgen!

Kleuradvies bij schilderen

Welke kleur past nou goed in de keuken? En op de slaapkamer? En welke kleur past goed bij rood? Kleuren kiezen is een pittige opgave, waarbij het oog van een expert nog wel eens wil helpen. Wilt u kleuradvies van een deskundige? Breng eens een bezoek aan onze winkel of maak telefonisch een afspraak en laat u op maat adviseren.

6% BTW regeling

Schilderen valt binnen het 6 % BTW-tarief. Evenals het werkloon voor behangen en glaszetten. Dat scheelt een hoop geld. Bovendien is Schildersbedrijf Nederland één van de voordeligste schilders van Epse en omstreken!

Schilder in Epse nodig? Kom langs of bel

Wilt u de hulp van een ervaren schilder in Epse en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Buitenschilderwerk
Glas zetten
Glaszetter
Buitenschilderwerk
Sauswerkzaamheden