Schilder Bathmen

Schilder Bathmen

U zoekt een vakkundige schilder in Bathmen? Zoek niet verder. Schildersbedrijf Nederland maakt al meer dan 80 jaar van klanten tevreden klanten. Kwaliteit en service staan bij ons bovenaan. Bij het schilderwerk, kleuradvies en materiaaladvies. Alleen uw wensen tellen.

Binnenschilder Bathmen

Heeft u een nieuw huis? Wilt u de kinderkamer eens een andere kleur geven? Er kunnen genoeg redenen zijn om een vakkundige schilder in te schakelen. Door de jarenlange ervaring van onze schilders heeft u in korte tijd vakwerk op uw muren, volledig naar uw wens. Daarbij maken we alleen gebruik van verf op waterbasis. Dit is sneldrogend en geurloos.

Buitenschilder Bathmen

U kent het Nederlandse klimaat. Regen, wind, hagel en dan weer zon. Funest voor een verflaag die daar dag in dag uit aan wordt blootgesteld. Om uw huis toonbaar te houden zijn onderhoud, duurzame verf en goede materialen noodzakelijk. De schilders van Schildersbedrijf Nederland maken altijd gebruik van het meest duurzame materiaal. Zo blijft uw huis zo lang mogelijk goed in de verf. Om dat zo te houden kunt u bij ons een driejaarlijks onderhoud afspreken. Dan werken we eens in de drie jaar uw schilderwerk bij. Dat scheelt een hoop zorgen!

Kleuradvies bij schilderen

Welke maakt een ruimte rustgevend? Welke kleur pas goed bij welke kleur? Kleuren kiezen is moeilijk. Gelukkig is er hulp. Wilt u een gedegen kleuradvies van een deskundige, breng dan eens een bezoek aan onze winkel of maak telefonisch een afspraak en laat u op maat adviseren.

6% BTW regeling

Schilderen valt binnen 6 % BTW-tarief. Dit scheelt flink in de kosten. Bovendien is Schildersbedrijf Nederland één van de voordeligste schilders van Bathmen en omstreken! Voor glaszetten en behangen zijn de regels iets anders. Daar valt het materiaal niet binnen dit tarief, maar het werkloon wel.

Schilder in Bathmen nodig? Kom langs of bel

Wilt u de hulp van een ervaren schilder in Bathmen en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem nu direct contact met ons op.

Buitenschilderwerk
Buitenschilderwerk
Buitenschilderwerk
Buitenschilderwerk