Glaszetten

Glaszetten

Bent u op zoek naar een voordelige glaszetter? De glaszetters van Schildersbedrijf Nederland staan al meer dan 40 jaar voor u klaar. Schildersbedrijf Nederland staat voor u klaar met vakkundige installatie van uw glaswerk, service en tevreden klanten.

Schildersbedrijf Nederland: allround glaszetter

Onze glaszetters zijn allrounders. Dat wil zeggen: welke soort of omvang het gewenste glas ook heeft, wij plaatsen het. Dus heeft u een nieuwe huis en wilt u goed glas of wordt het echt eens tijd het enkelglas te vervangen voor dubbelglas? Met Schildersbedrijf Nederland kiest u voor voordelige prijzen, snelheid en kwaliteit.

Isolatieglas

Wij maken bij het glas zetten uitsluitend gebruik van isolerend glas. Wat betekent dit? Een lagere energierekening én een beter milieu. Zo verdient u op den duur de kosten van uw isolatieglas weer terug.

Glas bestellen?

Wilt u zelf uw glas monteren, maar bent u op zoek naar een specifieke glassoort? Ook dan kunt u terecht bij Schildersbedrijf Nederland. Geef bij ons de soort en de maten door en we bestellen het direct via onze winkel! U kunt ook in ons eigen assortiment kijken.

Glas zetten
glas zetten
Enkel glas zetten
Glaszetter