hobby artikelen

Hobby Artikelen

U knutselt graag? Kom dan langs bij onze hobbywinkel. In de hobbywinkel dichtbij Deventer vindt u alle materialen voor het maken van kaarten. Heel veel mallen, achtergrondblokken, hobbydots zowel sets als los, stickers, karton, borduurpakketjes als sets of los, borduurgaren etc. Materiaal voor het borduren van handdoeken, slabben en gastendoekjes. Alle hobbyartikelen worden tegen mooie prijzen aangeboden. Aan kinderen is ook gedacht. De verkrijgbare knutselpakketjes lenen zich er uitstekend voor om al op jonge leeftijd creatief bezig te zijn.

kant en klare hobby artikelen

Ook voor kant en klare artikelen bent u bij ons op het juiste adres. We hebben vele zelfgemaakte kaarten, geborduurde handdoeken, gastendoekjes, slabben, pannenlappen en een wisselend assortiment met kleine cadeaus o.a. sleutelhangers, memoblokjes, vaasjes, waxinelichtjes, doosjes etc.

Gastendoekjes

hobby artikelen

Handdoeken

hobby artikelen

Pannenlappen

hobby artikelen

Waxinelichtjes

hobby artikelen

Webwinkel

Is de hobbywinkel te ver voor u? Geen probleem. U heeft ook de mogelijkheid om hobbyartikelen online te bestellen. In de webwinkel vindt u een uitgebreid assortiment materialen. Op deze manier hoeft u de deur niet uit om toch aan alle benodigdheden te komen om de mooiste creaties te maken.

Bekijk de webwinkel