Schilder Lochem

Schilder Lochem

Zoekt u een ervaren schilder Lochem en omgeving? Zoekt u niet verder. Schildersbedrijf Nederland is er voor u. Met meer dan 80 jaar ervaring als schilders staan wij garant voor kwaliteit en service. Of het nu gaat om schilderwerk, kleuradvies of materiaaladvies. Schildersbedrijf Nederland staat voor u klaar!

Binnenschilder

Soms heeft u behoefte aan een andere stijl in huis. Of misschien heeft u net een nieuwe woning en wilt u deze direct vakkundig laten schilderen. Het kan allemaal. Samen met u brengen we de wensen in kaart. Onze professionele, ervaren schilders zorgen dat er binnen een mum van tijd vakwerk op uw muren zit. Wij maken daarbij alleen gebruik van verf op waterbasis. Dit is ongevaarlijk, geurloos en het droogt zeer snel.

Buitenschilder

Ons Nederlandse klimaat kastijdt uw muren, deuren, kozijnen, hekwerken, schuttingen en tuinmeubilair het hele jaar door. Dat is een zware beproeving voor uw buitenschilderwerk. De schilders van Schildersbedrijf Nederland zorgen ervoor dat u snel een als nieuw geschilderd huis heeft. Het is verstandig om dit eens in de drie jaar te laten doen. U kunt bij ons een driejaarlijks onderhoud afspreken. Dan werken we eens in de drie jaar uw schilderwerk bij, zonder dat u er nog naar om hoeft te kijken!

Kleuradvies bij schilderen

Kleuren kiezen is enorm moeilijk. De ene kleur past niet bij de ander, die kleur heeft weer dit effect op de ruimte. Kortom: advies kan best handig zijn. Gelukkig zijn wij daarin bij Schildersbedrijf Nederland gespecialiseerd. Een bezoek aan onze winkel of telefonisch een afspraak maken is voldoende om een gedegen kleuradvies te krijgen.

6% BTW regeling

Schilderen valt onder het 6 % BTW-tarief. Behangen en glaszetten ook, maar dan alleen het werkloon. Dit scheelt flink in de kosten. Bovendien is Schildersbedrijf Nederland één van de voordeligste schilders van Lochem en omstreken!

Schilder in Lochem nodig? Kom langs of bel

Een ervaren schilder in Lochem staat voor u klaar. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Kom langs in onze winkel!

Sauswerkzaamheden
Buitenschilderwerk
Buitenschilderwerk
Buitenschilderwerk